BETINGELSER FOR DELTAGELSE

Hver dag fra 1. til 24. december finder du et spørgsmål bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i lodtrækningen om en præmie fra dagens præmiesponsor.

Den afsluttende præmie er et gavekort på 2.500 kroner til butikkerne i Aarhus Cityforening. Præmien er sponseret af Aarhus Cityforening. De enkelte dages præmier er sponseret af de medvirkende events og institutioner.

Hver gang du svarer på et af de daglige spørgsmål, optjener du ét ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens afsluttende præmie.

Hvis du glemmer at besvare spørgsmålet på dagen, kan du altid svare på det frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til trækningen af den afsluttende præmie.

Vinderen af den afsluttende præmie udtrækkes 28. december.

Vilkår for deltagelse i Julekalenderen

Konkurrencen udbydes af Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune. For at deltage i konkurrencen skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse.

Navne på alle vindere offentliggøres på hjemmesiden med for- og efternavn.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen samt med informationer om events og begivenheder i Aarhus.

Samtidig accepterer du at modtage e-mails fra Juhlsen A/S, der omhandler julekalenderen.

Er du vinder af en af præmierne, accepterer du desuden at modtage en e-mail fra præmiesponsoren med det formål at aftale levering af præmien.

Hvis du ikke ønsker denne information pr. e-mail, kan du framelde det ved at klikke i en af de daglige mails. Dit telefonnummer vil udelukkende blive anvendt i tilfælde af, at du udtrækkes som vinder af en præmie, og vi eller præmiesponsoren ikke kan komme i kontakt med dig via e-mail.

Det er kun tilladt at tilmelde sig julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Oplysninger om deltagerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Hvis du vinder

Konkurrencens vindere vil blive offentliggjort på juliaarhus.dk. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse eller via telefon, hvis ikke e-mailadressen er oplyst.

Vinderne modtager præmien direkte fra præmiesponsoren. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Ansatte i MKB Kommunikation og Juhlsen A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail på kommunikation@mkb.aarhus.dk

Vores behandling af dine data

Ved deltagelse i julekalenderen indsamler Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice følgende personlige oplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Postadresse
  • Telefonnummer

Dine oplysninger vil blive videregivet til vores leverandør, Juhlsen A/S, der står for administration af julekalenderen.

Data i elektronisk form opbevares fysisk sikkert hos Juhlsen A/S. Dine personoplysninger vil blive opbevaret frem til 1. december 2019.

Derudover vil din e-mailadresse, hvis du vinder en præmie, blive videregivet til præmiesponsoren med det formål at aftale levering af præmie.

Du har ret til at anmode om adgang til de oplysninger, vi har om dig og ret til at anmode om korrektion eller sletning af data. Du har derudover til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at kontakte os på e-mail: kommunikation@mkb.aarhus.dk

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine data, kan du kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver via e-mail: databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk

Vær opmærksom på at du har ret til at klage til Datatilsynet om behandling af dine personoplysninger.