BETINGELSER FOR DELTAGELSE

Hver dag mellem 1. og 24. december, findes et spørgsmål bag en af kalenderens låger. Alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om dagens præmie. Dagens præmie afhænger af præmiesponsorerne på de enkelte dage.

Afslutningspræmien er et gavekort på 2500 kroner til butikkerne i Aarhus Cityforening. Afslutningspræmien er sponseret af Aarhus Cityforening, og de enkelte dages præmier er sponseret af de medvirkende events og institutioner.

Hver gang du svarer på et af de daglige quiz-spørgsmål, optjener du ét ekstra lod i konkurrencen om julekalenderens hovedpræmie - uanset om du svarer rigtigt eller forkert.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du altid svare på det frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedpræmie-trækningen.

28. december udtrækker vi vinderen af hovedpræmien: Ét gavekort til en værdi af 2500 kr. til butikkerne i Aarhus Cityforening.

Vilkår for deltagelse i Julekalenderen

Konkurrencen udbydes af Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune. For at deltage i konkurrencen, skal du registrere din e-mailadresse, navn, postadresse og telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig e-mailadresse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice må kontakte dig per e-mail med information om konkurrencen samt med informationer om events og begivenheder i Aarhus.

Samtidig accepterer du, at modtage e-mails med information og kampagner fra Jul i Aarhus.

Hvis du ikke ønsker denne information, kan du framelde det via link i de daglige mails. Dit telefonnummer vil udelukkende blive anvendt i tilfælde af, at du udtrækkes som vinder af hovedpræmien, og vi ikke kan komme i kontakt med dig via e-mail.

Det er kun tilladt at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Oplysninger om deltagerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Hvis du vinder

Konkurrencens vindere vil blive offentliggjort på julekalendersiden, samt på juliaarhus.dk og tilhørende sociale medier med for- og efternavn. Vinderne kontaktes desuden direkte via den oplyste e-mailadresse. Præmierne sendes til vinderne i løbet af 14 dage. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Ansatte i MKB Kommunikation og Juhlsen A/S må ikke deltage i konkurrencen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail på kommunikation@mkb.aarhus.dk